Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Anyák napjára is egyedi ajándékok a Bol-Dog.hu-tól

anyák napja

Mint tudjátok, főleg egyedi, személyre szabott ajándékokkal és használati tárgyakkal foglalkozunk. És mi is lehetne jobb ajándék Anyák Napjára, mint valami igazán személyes, és szívhez szóló! A virág és a csoki klisés, ráadásul nem maradandó. De egy fényképes ajándékot az ember sokáig megőriz!

Ha édesanyánknak van kutyája vagy kuytabolond, akkor adott a téma és több száz ajándék között válogathattok! smiley De ha nincs vagy nem szeretnél kutyás témájú meglepit, akkor is számtalan termékünk van, amit személyre szabhatsz egy képpel, egy kedves mondattal. 

 

 

A teljesség igénye nélkül álljon itt pár remek ajándékötlet, amit egy családi fotóval vagy más kedves ötlettel személyessé tehetün neked akár 1 nap alatt:

Egyedi ékszerek:
https://bol-dog.hu/ajandekok/egyedi-ekszer

Egyedi vágódeszka:
https://bol-dog.hu/ajandekok/vagodeszka

Fényképes kötény:
https://bol-dog.hu/egyedi_ajandek/egyedi-fenykepes-feliratos-koteny-nem-...

Egyedi kulcstartó:
https://bol-dog.hu/ajandekok/egyedi-kulcstartó

Fényképes párna:
https://bol-dog.hu/egyedi_ajandek/egyedi-fenykepes-parnahuzat

Egyedi smiktükör
https://bol-dog.hu/egyedi_ajandek/egyedi-fenykepes-zseb-sminktukor

Kristálytömb fotóval
https://bol-dog.hu/egyedi_ajandek/kristalytomb-egyedi-fenykeppel

Bevásárló szatyor egyedi grafikával - mert bevásárolni azért még kell laugh
https://bol-dog.hu/egyedi_ajandek/bevasarlo-szatyor-egyedi-grafikaval

 

Az ajándékot kérheted közvetlenül az ünnepeltnek címezve is! Tudjuk, hogy ebben a jelenlegi karanténos-járványos helyzetben nem egyszerű a személyes kapcsolattartás, még szűk családi körben sem... Mi sem ölelhettük meg édesanyáinkat már hónapok óta, mert messze élünk tőlük és nem találkozhattunk... Tudjuk, milyen rossz ez, még ha virtuálisan tudjuk is tartani a kapcsolatot. Ezért a járványveszély csökkentése miatt is érdemes közvetlenül édesanyád címére kérni a csomagot, hogy minél kevesebb kézen menjen keresztül. Ilyen esetben mindenképp szólj nekünk, mert akkor nem teszünk bele számlát (csak neked küldjük el e-mailben) vagy más ránk utaló jelet ! Extra szolgáltatásunk, hogy ha küldesz egy levelet, vagy pár kedves szót, akkor azt kinyomtatjuk és beletesszük a csomagba. Díszcsomagolást is vállalunk, ennek díja Karácsonykor és egész évben 500 Ft.

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: