Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

A Bol-Dog.hu Közleménye a koronavírus-járvány kapcsán

A koronovírus-járvány okozta rendkívüli helyzet kapcsán a Bol-Dog.hu-nál is kénytelenek voltunk bevezetni bizonyos korlátozásokat, de új termékek, szolgáltatások is megjelentek. Ezeket alább összegezzük 3x3 pontban!

 

Korlátozások:

 

1. Mivel egyre több üzlet zár be, a csomagpontos szállítást kénytelenek voltunk egyelőre beszüntetni. A Csomagküldő.hu, a PickPackPont által üzemeltetett pontokról van elsősorban szó. A Postapontoknál lehetőleg benzinkutat válassz, mert azok még nyitva vannak. Ha csomagautomatába szeretnéd kérni rendelésedet, akkor csak olyat válassz, ami nem plázában vagy postán, üzletben van, hanem szabadon álló, így biztosan ki tudod majd venni.

 

2. Határozatlan időre megszüntettük a személyes átvételt. Ha nyíregyházi vagy és nem szeretnéd futárral kérni a termékedet, utalj előre és írd meg a címed, mi kivisszük a rendelésedet és a postaládádba vagy ajtód elé tesszük!

 

3. Nem feltétlenül korlátozás, csak egy javaslat: ha lehet, részesítsétek előnyben az utalásos fizetést, vagy utánvételnél a bankkártyás fizetési módot, ezzel is óvva a postások, futárok egészségét! Köszönjük!

 

 

 

Új alapszolgáltatások:

 

1. Bevezettük a "kutyás-cicás-egyébállatos" szájmaszkok árusítását, mert sokan kértétek. Sajnos ezek nem a legmagasabb védettségi szintű FFP3-as, szűrős szájmaszkok, ezért kérünk Titeket, ennek ismeretében rendeljétek. (az információkat a termékek adatlapján megtalálhatjátok) Mivel gyorsan fogynak és nehéz beszerezni őket, kérjük, hogy legyetek türelmesek!

 

2. Természetesen mi is a megfelelő higiéniai előírásoknak megfelelően dolgozunk! A gyakori kézmosás eddig is alapfeltétel volt, hiszen sokféle anyaggal, festékkel dolgozunk, mindig tiszta kezünk kell legyen. Ezt most kiegészítettük a fertőtlenítővel és ha lehet még gyakrabban tesszük ezt, figyelve a környezetünkre is (pl. kilincsek, gépek..). Fontosnak érezzük továbbá, hogy kedvenceinket más ne simogassa, hogy véletlenül se hozzanak be a műhelybe vírust a bundájukon, nózijukon...

 

3. A csomagfeladás szájmaszkban, kesztyűben történik, a csomagokat és a szatyrot igyekszünk mindig fertőtleníteni.

 

 

 

Kérhető (de szintén ingyenes) szolgáltatások:

 

1. Ha nem szeretnéd, hogy a terméken kívül más is legyen a csomagban, kérheted a számlát online is, így PDF-ben küldjük el e-mailben (ezzel a környezetet is óvod - bár mindig újrahasznosított papírt használunk).

 

2. Eddig is elérhető volt ez a szolgáltatás, de most jobban előtérbe kerül: ha nem tudsz (mondjuk karantén miatt), vagy nem akarsz (érthető okokból) a megrendelt ajándékkal még rokonokhoz/barátokhoz/postára stb.. szaladgálni, akkor természetesen kérheted a megajándékozott címére is a csomagot! Ilyenkor nem teszünk bele számlát, és igyekszünk minden cégre utaló dolgot elrejteni, hogy ne tudja meg az illető az ajándék árát.

 

3. Ha fokozottan aggódsz a saját vagy a megajándékozott testi épségéért, kérhetsz videót is arról, ahogy a megrendelt terméket, illetve a csomagot fertőtlenítjük feladás előtt! (Az arra alkalmas terméknél tudjuk ezt megtenni, pl. egy papír alapú naptárnál nem igazán megoldható anélkül, hogy nyomot hagyna...)

 

Ameddig csak tudunk és tehetjük, dolgozunk nektek, értetek!

 

Aki tud, maradjon otthon, figyeljünk magunkra és környezetünkre, vigyázzunk időseinkre! A koronavírus-járvány mindenkitől áldozatokat követel, de ha fegyelmezettek vagyunk , együtt hamar túl leszünk rajta!  Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

 

A Bol-Dog.hu Csapata

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: