Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Elhunyt Fülöp, a megkínzott kutyus...

Fülöp kutya elpusztult

„Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy Fülöp, akiért egy ország fogott össze elhunyt” – közölte a nyíregyházi Állatbarát Alapítvány a Facebook-oldalán.

2017. április 11-én kapta a bejelentést az állatmentő szervezet, miszerint Nagycserkeszen borzalmas körülmények között tartanak egy kutyát. Ahogy írták: "Egy fiatal, két- három év körüli németjuhász keverék kutyus kuporgott egy vashordóban, alig 1 méteres láncon, víz és élelem nélkül. A feje a felismerhetetlenségig eltorzult, köszönhetően a szorosan rácsomózott műanyag zsinórnak, és súlyosan le van soványodva. Nem is volt kérdés, kollégáink rögtön elhozták a kutyát tulajdonosától. Állatotthonunkban azonnal megkapta az elsődleges állatorvosi ellátást, azonban a gyógyulása egy nagyon hosszú folyamat lesz. Mélyen elszomorít a tudat, hogy napjainkban, amikor az állatvédelmi törvényünk kimondja, hogy tilos kutyát tartósan láncon tartani, még mindig ilyen kínokat kell átélniük a védtelen állatoknak. Fülöp csak egy a sok szorosan megkötött kutya közül, akik a hátsó udvarokban jól eldugva tengetik életüket, hogy senki ne lássa őket, és várják türelmesen a végzetük... "

 

FÜLÖP az Emberség, a Szeretet és Összefogás jelképe lett! Egy ország szorított érte, és követte napról napra sorsát. Az Állatbarát Alapítvány mindent megtett érte, és gondosan gyógyítgatta, de sajnos a kis meggyötört teste feladta.. :( Június 9-én itthayott minket..

"Fülöp gazdái ellen a büntető eljárás folyamatban van, rendőrségi szakban. Várjuk a Bíróság ítéletét. A lehetséges eszközökkel mindent megteszünk, hogy minél szigorúbb büntetést kapjon.

 

 

Fülöpöt Állatotthonunkban temettük el. Szeretnénk egy emlékhelyet Érte és minden megkínzott társáért felállítani…..

Nyugodj békében kicsi Fülöp!

Mindig velünk maradsz….." - írta az alapítvány.

cryingcryingcrying

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: