Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Elmarad a nyíregyházi TESE 2xCAC

TESE CAC 2020

A Tese  - Tiszántúli Ebtenyésztők Sportegyesülete a koronavírus miatt kénytelen volt elhalasztani a hagyományosan  tavasszal megtartott kutyakiállítását. Nemrég érkezett a hír, hogy 2020. augusztus 15-én rendezik meg.

Azonban 2020. július 16-án az esemény oldalán bejelentették: "Sajnálattal tudatom mindenkivel, hogy rajtunk kívülálló okok miatt a TESE kiállítás elmarad! Reméljük jövőre a megszokott időben találkozhatunk kiállítóinkkal!!!"  

Sajnáljuk, hiszen a nyíregyházi kutyás élet egyik színfoltjáról van szó, amin minden évben sok-sok kutyabarát teszi tiszteletét a kiállítók mellett. Reméljuk, hogy 2021-ben nem lesz már vírusjárvány és nem lesz akadálya az esemény megszervezésének.

 

TESE CAC

Nyíregyháza másik évente megrendezésre kerülő kutyakiállítása a MEOE MEOE Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezete által szervezett CAC, amely június 27-28-án lett volna, gyaníthatóan szintén elmarad az idén - bár hivatalos nyilatkozattal még nem találkoztunk.

Mivel mindkét eseményen részt szoktunk venni,  személy szerint és a Bol-Dog tulajdonosaként sajnálom, hogy nem lesznek megtartva, de az egészségügyi elővigyázatosság most mindennél fontosabb!

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: