Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

II. Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvége

Vízparti Kutyás Hétvége a Bol-Dog.hu-val

2019-ben megrendezzük a II.Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvégét (röviden VKH) ! És hogy miért? Mert nagy örömünkre sokan úgy zártátok a tavalyi rendezvényt, hogy alig várjátok a jövő évit heart Ez nagyon nagyon jól esett nekünk és úgy döntöttünk, megrendezzük, ám más formában mint 2018-ban. Az első VKH egy nyitott esemény volt, és bár voltak bentlakók, alapvetően mindenki számára látogathatóak voltak a programok, ezért is lettünk csaknem háromszázan.

A tavalyi képeket megtekinthetitek  IDE  kattintva!

Volt, aki egy vagy két éjszakára vett ki szállást a Hóbort Üdülőben, de voltak akik az egész hetet ott töltötték. De aki fél napra jött, azok között is volt, aki nagyon tudta élvezni, hogy hol van és hogy egyáltalán: együtt van a kutyájával. A szervezkedés, a programok között többen - így mi sem - nem tudtuk kiélvezni az üdülő és a Tisza-part adta lehetőségeket. A mai napig emlegetjük például az Eszkuláp csapatát, akik még motorcsónakozni is elmentek és a szomszédos csárda különlegességeit is megkóstolták. smiley Szerettük volna tehát, hogy akik időt és pénzt nem sajnálva eljönnek ide, azok kipihenten és élményekkel teli távozzanak.

 

 

Ezért 2019. június 1-2-én egy zárt kör lesz csak jelen, nem lesz nyitott az esemény, nem is lesznek igazából programelemek. Ezért nem lesz akkora sajtóvisszhangja sem a VKH-nak, mint a tavalyi évben. Az vesz részt rajta, aki szállást foglal a Hóbort Üdülőben erre a hétvégére kutyájával, hiszen a lényeg ugyanaz maradt: egy szuper kempingezést szeretnénk kedvenceinkkel a Tisza parton.  Célunk, hogy összehozzuk a környék kutyásait, de természetesen a távolabbról érkezőknek is nagyon örülünk!  Töltsünk együtt egy hétvégét kutyáinkkal, pihenjük ki az év első felét és gyűjtsünk energiát a második feléhez!  Ha szeretsz kutyázni, kutyásokkal beszélgetni, nagyokat sétálni a természetben, szabadtűzön sütni-főzni, víz közelében lenni, akkor köztünk a helyed!
 

Vízparti Kutyás Hétvége

Szerencsére már több tavalyi kempingező és néhány új is jelezte, szívesen velünk töltené június első hétvégéjét. Gyorsan fogynak a faházak, de szobák és sátorhelyek még bőven akadnak! Szállásfoglalás a Hóbort Üdülő elérhetőségein lehetséges. A szálláslehetőségekért nézzetek szét nálunk és foglaljatok még időben:
http://www.dombraditiszapart.hu/index.php/ueduelesi-lehetsegek

A részletes programot együtt formáljuk majd! Előzetesen: pihizünk, jókat eszünk-beszélgetünk, pancsizunk, aztán még pihizünk is! cheeky Semmi nem kötelező, ha valaki kettesben akar programokat csinálni kedvencével, vagy az egész család eljön és külön terveik vannak, azt is lehet. De ha bandázásra vágysz, akkor mehetünk együtt strandolni, kirándulni a környéken, a csárdában is ehetünk kutyástól , de az üdülőben is sütögethetünk...  Sőt, volt már igény egy kis versengésre, szóval még az is lehet, hogy megmérettetjük kutyusainkat - hogy miben, az egyelőre legyen titok!

 

 

És van még egy meglepetésünk! Minden foglalás mellé ajándékba adunk egy Vízparti Kutyás Hétvégés kutyakendőt, és egy VKH-s kulcstartót!  (Ha esetleg több kutyával érkezel, vagy a család más tagna is szeretne emlékbe egy kulcstartót, kedvezményes áron készítünk nektek, csak jelezzétek előre!)  

A II. Vízparti Kutyás Hétvége Facebook eseményét itt találod:

https://www.facebook.com/events/235991190636434/

 

Találkozzunk Dobrádon, a Tisza parton!

 

 

 

 

 

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: