Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

II. Nyírség Engedelmes Kupa

Nyírség Engedelmes Kupa

A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület idén is megrendezi tavalyi nagysikerű eseményét, a Nyírség Engedelmes Kupát! Kezdőknek és profiknak, no meg akik közötte helyezkednek el! :)

Köszönjük, hogy a Bol-Dog.hu standjával és felajánlásával idén is részt vehetünk ezen a nagyszerű, hiánypótló eseményen.

Kategóriák:
1.) Hobby: BH vizsgaszabályzatban foglaltak könnyítéssel: végrehajtása pórázon történik, dicséret, biztatás, plusz vezényszó megengedett, jutalomfalat, játék az egész gyakorlat alatt nem!(Szabályzat az egyesület facebook oldalán a jegyzetek között megtalálható)
2.) BH (2019-es szabályzat szerint - IBGH1)
3.) BH2 (szabadonkövetés a 2019. szabályzat szerint - IBGH2)
4.) BH3 (IBGH3)
5.) IGP 1: B ágazat
6.) IGP 2: B ágazat
7.) IGP 3: B ágazat

Bíró: Lovász Attila / 5x VB válogatott, Világbajnokság 5. helyezés

A verseny fővédnöke: Vassné Harman Gyöngyi önkormányzati képviselő

Minden kutyást szeretettel várunk majd, természetesen most is sokféle érdekességgel készülünk! :) Aki előre leadta a rendelését, az pedig át is veheti standunknál egyedi ajándékát.  A versenyre pedig idén is felajánlottunk két ajándékcsomagot: a "Legkisebb méretű versenyző" és a "Legnagyobb méretű versenyző" számára.

 

 

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: