Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Ismét Tacsi Talira készülünk!

Tacskó Találkozó Nyíregyházán

2023. október 28-án ’Kutyajó Délutánt’ szerveznek a Korzó Bevásárlóközpont 3. emeleti átkötő hídján. „Ezzel a programmal szeretnénk a kutyák iránti elköteleződésünket erősíteni és bátorítani vásárlóinkat, hogy hozzák magukkal a Korzóba négylábú kedvencüket, akár vásárolni, akár ügyet intézni jönnek” – nyilatkozta Árvay Klaudia marketing vezető, aki hozzátette: „A Korzó 2021-ben lett kutyabarát bevásárlóközpont, mely kezdeményezés maradéktalanul pozitív fogadtatásra lelt. A Kutyabarát.hu közönségszavazásán pedig 2021-ben a Korzó lett az Év Kutyabarát Bevásárlóközpontja! Nagyon örülünk ennek a címnek és főként, hogy mi is hozzájárulhatunk a kutyabarát életmód népszerűsítéséhez!”

A programokat úgy állították össze a szervezők, hogy érdekes legyen a kutyával érkezők vagy a kutyusokkal most barátkozók számára is. Így a programok között megtalálhatóak a kutyás bemutatók, kényeztető szolgáltatások (pl. kutyakozmetika, kutyamasszázs, kutya-gazdi fotózás), tombola értékes nyereményekkel, jótékonyság (örökbefogadás népszerűsítése és  adománygyűjtés),  valamint az óriási érdeklődésre számot tartó Szabolcsi Tacsi Tali. Ez utóbbi keretében a tacskók két kategóriában mérettetnek majd meg ami ami a szépséget illeti, de ismét megválasztják az esemény Leghosszabb Tacskóját is.

A tombolából, versenyekből és szolgáltatásokból befolyt összeget a Korzó Bevásárlóközpont és a Tacskó Találkozó szervezői az Eszkuláp Egyesületnek, a tárgyi gyűjtést pedig a Felemás Mancsok Kölyökmentés számára ajánlja fel.

Aki nem tud ott lenni a rendezvényen, de szívén viseli az árva kutyusok és  az állatmentés ügyét, az is tud segíteni! A Korzó ugyanis lehetőséged ad a jótékonyságra az esemény előtt: október 24. és 28. között az ’A épület’  földszintjén elhelyezett adományozó ponton tárgyi felajánlásokat várnak majd  (pl. tápok, tisztítószerek, fekhelyek, etetők…).

Tacsi Tali Nyíregyházán

 

PROGRAMOK:

14:00 Megnyitó14:15 A Nyíregyházi Segítő Kutya Alapítvány bemutatója
15:00 Mentett/örökbefogadott tacsik szépségversenye
15:30 Tombolasorsolás 1.
15:45 Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület bemutatója  
16:15 Fajtatiszta/törzskönyves tacsik szépségversenye  
16:45 “Leghosszabb tacsi” verseny
17:00 Tacsis Csoportkép készítése
17:05 Szépségversenyek eredményhirdetése és díjátadás
17:30 Tombolasorsolás 2.

Az eseményen a részvétel ingyenes!  
A kutyával érkezőket garantált ajándék várja!

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: