Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Még egy áruház lett kutyabarát!

MÖmax kutyabarát

Nagy hírünk van! 2020. februárjától kutyabarátok lettek a Mömax áruházak! Fajtától, mérettől, életkortól függetlenül várják a kis- és nagytestű kutyákat pórázon vezetve! Sőt, ha te éppen cicáddal, vadászgörényeddel vagy mondjuk törpenyusziddal szeretnél bevásárolni, hordozóban azt is megteheted! Csak madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok nem mehetnek az üzlet területére. Az áruházakban - a büfé kivételével - mindenhová bemehettek a kedvenceitekkel!

Néhány fontos információ mielőtt elindulnátok:

- Hozd magaddal az oltási kiskönyvet, mert a Házirend értelmében leellenőrizhetik az áruház területén
- Kutyusodat pórázon vezetve, amennyiben jelleme indokolja szájkosárral viheted be
- A mozgólépcső használatakor fokozottan figyelj a kutyádra, hiszen kiemelt balesetforrás számukra! Mozgólépcsőn kutyát kézben kell szállítani!
 

 

Házirend kutyával érkezők számára

Az MMXH Lakberendezési Kft. állatbarát vállalatként a jól szocializált kutyával és a házirend által engedélyezett egyéb állattal rendelkezők részére lehetőséget kíván biztosítani arra, hogy kedvencükkel együtt látogathassák a mömax áruházakat. A minél harmonikusabb együttlét és a vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés érdekében az alábbi házirendet minden állattal érkező köteles betartani.
1. Az MMXH Lakberendezési Kft. mömax áruházának területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, és egyéb kisállatok, úgymint; macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek beléphetnek és mindazon területre is bevihetők, ahol eladás történik, az élelmiszert árusító és értékesítő helyiségeket kivéve.
2. Az MMXH Lakberendezési Kft. mömax áruházában található büfé területére kisállatot nem lehet bevinni, kivéve a vakvezető/segítő kutyákat.
3. Nem hozhatók be az MMXH Lakberendezési Kft. mömax áruházának területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.
4. Az MMXH Lakberendezési Kft. mömax áruházában engedélyezett részre pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be kutyák és egyéb kisállatok. A pórázt a vásárlónak folyamatosan kézben kell tartania, tilos az állatot az áruházban vagy az áruház kiegészítő létesítményeiben, különösen a parkolóban őrizetlenül hagyni.
5. A kutyák számára a mozgólépcső, mozgójárda elsődleges balesetforrás, ezért a kutya biztonsága érdekében, azokban az áruházainkban, ahol ilyen eszköz működik, igénybevétel esetén a kutyákat kézben kell szállítani, különösen a felés lelépéskor. Ezen szabály alól kivételt képeznek a vakvezető kutyák.
6. Kutyát és egyéb kisállatot csak olyan személy vezethet, aki az eb/kisállat irányítására, kezelésére és féken tartására alkalmas.
7. A felvezető/behozó személy csak egészséges, jól szocializált, megfelelő idegrendszerű, tiszta, ápolt ebet/ kisállatot hozhat be és vezethet az áruházak engedélyezett területén, oly módon, hogy az más testi épségét, egészségét ne veszélyeztesse, nyugalmát ne zavarja, félelmet ne keltsen és/vagy anyagi kárt ne okozzon.
8. Veszélyes ebet kizárólag a harapás lehetőségét megakadályozó, biztonságos szájkosárral és kibújást megakadályozó nyakörvvel/hámmal, két méternél nem hosszabb, nem kihúzható pórázon, a megfelelő személy felügyeletével szabad vezetni.

állatok kutya shopping vásárlás

Nem minden állattal lehet bemenni az áruházba, olvasd át a Házirendet!

9. Egyéb kisállat behozatala az áruház területére csak hordozóban megengedett.
10. Az ebet/ kisállatot felvezető/behozó személynek fokozottan kell figyelnie az áruház rendjére és tisztaságára.
11. Az MMXH Lakberendezési Kft. mömax áruházának területén az eb/ kisállat által okozott minden kárért a felvezető, a hordozóban behozó személy, valamint a kutya/ kisállat gazdája felelős mind büntetőjogi, polgárjogi és szabálysértési szempontból, így károkozás esetén is kizárólag felvezetőt, behozót, illetve a gazdát terheli bárminemű kártérítési felelősség.
12. Az MMXH Lakberendezési Kft. mömax áruházban engedélyezett területeire kizárólag chippel ellátott, veszettség ellen beoltott kutyát lehet behozni.
13. Az MMXH Lakberendezési Kft. mömax áruházban engedélyezett területeire kizárólag egészséges állapotban lévő kisállatot lehet behozni, mely rendelkezik a szükséges egészségügyi előírásoknak megfelelő dokumentumokkal.
14. A felvezető/behozó személynek magával kell hoznia a kutya/kisállat oltási könyvét vagy az állat útlevelét, egészségügyi dokumentumait, amelyet az MMXH Lakberendezési Kft. szakszemélyzetének, valamint biztonsági személyzetének kérésére fel kell mutatnia abból a célból, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a megfelelő oltás megléte.
15. Az MMXH Lakberendezési Kft. fenntartja magának a jogot, hogy szükség esetén szakember segítségével ellenőrizze a kutya/ kisállat oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét, illetve az egészségügyi okmányait.
16. Az MMXH Lakberendezési Kft. fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben a kutyát/ kisállatot felvezető/behozó személy nem tudja felmutatni a kutya/ kisállat oltási könyvét/útlevelét/egészségügyi okmányait, akkor a kutya/ kisállat és a felvezető/behozó személy az áruház területéről kivezethető.
17. Az MMXH Lakberendezési Kft. fenntartja magának a Jogot, hogy amennyiben a kisállatot felvezető/behozó személy a jelen Házirend valamely rendelkezését megszegi, akkor az eb/kisállat és az ebet/kisállatot felvezető/behozó személy az áruház területéről kivezethető.
18. Az MMXH Lakberendezési Kft. fenntartja magának a Jogot, hogy amennyiben a kutya/ kisállat nem rendelkezik azonosító chippel, megfelelő egészségügyi okmányokkal akkor a kutya/ kisállat és az ebet/ kisállatot felvezető/behozó személy az áruház területéről kivezethető.
19. Amennyiben az eb/ kisállat a mömax áruház területen piszkít, azt a felvezető/behozó személynek kötelező feltakarítania és egyben az információs pultban lévő munkatárs számára jelezni az eseményt és kérni fertőtlenítő takarítást.
20. A behozott kutyával/ kisállattal elkövetett sérülést okozó vagy sérülés veszélyét magában hordozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után.

Forrás és képek: Mömax áruház weboldala és Pixabay

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: