Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Megnyitott a hatvani kutyastrand!

kutyastrand

A Hatvan és környéki kutyások nagy örömére újabb úsztatási lehetőséggel gazdagodott a környék, ugyanis a napokban megnyitott a Kutyajó Strand&Park Hatvan. A tulajdonost, Juhász Anikót kérdeztük a részletekről.

- Hogyan jött az ötlet, hogy Hatvanban kutyastrandot, illetve kutyás parkot nyiss?
- Juhász Anikó vagyok családi kutyatréner, munkám során a Láthatatlan Póráz&Módszer szerint oktatom a gazdikat és kutyusokat. A Láthatatlan póráz program arról szól, hogy kutyáinkat  elsősorban szavainkkal, mozdulatainkkal tudjuk irányítani. Csak pozitív megerősítéssel dolgozom, nincs büntetés és bántalmazás. Tanítsd jól, szeresd jól :-)
A strand ötlete onnan született, hogy a saját kutyáim is nagyon szeretnek úszni, fürödni, kirándulni és nem utolsó sorban tanulni, dolgozni.
Viszont a környéken nem tudjuk ezt velük megvalósítani, mindig távolabbra kellett mennünk, ami több szervezést és kiadást jelent.
Innen jött az ötlet a strandhoz. A parkhoz pedig azért, mert egy kicsit fel szeretném lendíteni a környék kutyás életét, felelősség teljes kutyatartást szeretném elérni.
 

- Hogyan választottátok ki a helyszínt? Voltak nehézségek?
- A helyszínnél fontos volt hogy a városunk szélén legyen, ne zavarjuk a lakosságot, viszont könnyen megközelíthető és elérhető legyen.
Azt gondoljuk, hogy a mostani helyszín tökéletesen megfelel az elképzeléseinknek, illetve a biztonságos a fürdőzéshez és programokhoz, bár van még teendőnk, hogy minél nagyobb árnyékos területet biztosítsunk és komfortossá tegyük a gazdik részére is.
Annak érdekében hogy minden törvényes keretek között működjön, nagyon sok utánjárásra volt szükség, ügyvédi segítséget vettünk igénybe aki segített kiigazodni a jogszabályok útvesztőjében.
 

 

 

- Milyen szolgáltatások lesznek a Kutyajó parkban?
- Mint kutyatréner elsőként szolgáltatásnak a kutyaoktatást nevezném meg, mellyel az embereknél szeretném elérni, hogy felelősség teljes gazdivá váljanak.  Emellett természetesen a kutyafürdőzés, valamint havonta- két havonta, az igényeknek megfelelően szeretnék kutyás programokat szervezni, vendégek meghívásával, úgy mint Vizslatúra, Demény a vizsla, Futrinka Egyesület stb. Nem utolsó sorban pedig a hatvani Kutyaszív Alapítványt is szeretnénk folyamatosan támogatni.

 

- Május 19-én volt a hivatalos megnyitó, hogyan értékeled?
- A megnyitó az esős idő ellenére nagyon jól sikerült. Délelőtti órákban is sokan látogattak ki. A programok 14 órakor kezdődtek Sóos Zólyomi Noémivel, aki a gyerekek bevonásával egy trükkbemutatót tartott, majd Juhász Anikó dogdancing bemutatója következett. A szépségversenyre sokan neveztek, 3 kategória volt. A bevételt a hatvani Kutyaszív Alapítványnak ajánlottuk fel, melyet a helyszínen át is adtuk Rudas Arankának az Alapítvány elnökének. A szépségverseny zsürije 3tagból állt, örömünkre szolgált hogy a The Carbonfools és a Jazzekiel basszusgitárosa elfogadta a meghívásunkat és a zsűri elnöke volt. A másik két zsűritag Juhász Anikó dogdancing bajnok és Gyurovics Gréti.Ezután Dajka József Szadadog sport érkezett hozzánk csapatával és egy nagyon izgalmas engedelmessêgi, őrző védő bemutatót tartott, amelyet ki is lehetett próbálni.
A megnyitón jelen volt Hatvan város polgármestere és Molnár József önkormányzati főtanácsadó. Állatorvosi felügyelet Dr. Hajdú Pál képviselte, de szerencsére nem volt szüksêg a munkásságára.
Nagyon tudatos gazdik voltak jelen az eseményen, aminek nagyon örülünk.
Budapestről, Isaszegről, Salgótarjánból, Herédről, Rózsaszentmártonból, Gyöngyösről is érkeztek hozzánk.
 

További sok sikert és jó kutyázást kívánunk a kutyastrand dolgozóinak és vendégeinek! :)
 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: