Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Megrendezzük a 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozót !

 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozó

Idén második alkalommal rendezzük meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozót, amelyre minden tacskót, tacskószerű kutyát és kutyabarátot szeretettel várunk! Ha az időjárás is velünk lesz, akkor 2019. augusztus 4-én, vasárnap 11-17 óra között várunk mindenkit Nyíregyházán, az Erdei Tornapályánál. A programokon a részvétel ingyenes!

A programok sora Mediball bemutatóval kezdődik, majd a Lógjunk Anyuval tánccsoport ad ízelítőt tudásából. Ezt követően egy kis Kalán-Ka-Land következik, aki örökbefogadójával, Czabán Bernadettel beszél majd az idősebb kutyák befogadásának esélyeiről... Majd a versenyek sora a Leghosszabb Tacskók megmérettetésével kezdődik, amelyben a Várda Fekete Gyöngye Kennel és a White Spinnel Kennel tenyésztői nyújtanak segédkezet. Délután Garaj Bernadettet köszönthetjük a színpadon, aki kutyás verseket fog szavalni a nagyérdeműnek. A mentett, illetve keverék tacskók szépségversenyét követően bemutatkozik az Állatbarát Alapítvány és néhány örökbe fogadható eb. A

Az agility bemutató résztvevői az idén a kapuit megnyitó Nyíregyházi Kutyasport Akadémia tagjai, azon belül is a Unity of Diversity in Agility, azaz a változatosság egysége az agilityben csapat tagjai, versenyzői lesznek. De a rendezvény területén felállított mini agility pályán egész nap kipróbálhatják magukat a gazdik, illetve kutyáik. Várhatóan kettő órakor kerül sor az egyik legcukibb számra, a kölyök tacsi szépségversenyre, amelyet A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület engedelmes és trükk bemutatója követ majd. Végül a felnőtt tacskók is megmérettetnek, és amíg a zsűri meghozza várhatóan nehéz döntését, addig a mantrailingbe, azaz a kutyás személykövetés világába pillanthatnak be a nézők.

Délután négy órára érdemes lesz visszatérni a tornapálya színpadához, hiszen minden versenyszámban eredményt hirdetnek, és várhatóan kiosztásra kerül a Legszebb  Nyíregyházi Tacskó különdíj is! Végül egy közös csoportképet készítenek a színpadnál, ahogy az minden tacskó találkozón szokás. A Tappancs Varázs Kutyamasszázs jótékonysági dögönyözéssel vár mindenkit, a Delcsy Kutyakozmetika képviselőjéhez pedig tanácsadással és karomvágással fordulhat bárki. A találkozó ideje alatt lesz kutyás témájú kirakodóvásár, büfé, a gyerek számára játszósarok, és az első 100 tacskó garantált ajándékot kap! Érdemes tehát kilátogatni minden tacskó szeretőnek vasárnap az Erdei Tornapályára, amelynek épségére és tisztaságára  - ahogy más napokon is - nagyon vigyázzunk!

PROGRAM:

11:00 - Köszöntő (A műsorvezető: Gáll Róbert)
11:05 - Mediball bemutató
11:30 - Lógjunk Anyuval bemutató
11:50 - Az idős kutyák örökbefogadása - Élménybeszámoló Kalánnal, a híres tacskorccsal
12:00 - Leghosszabb Tacsi verseny és eredményhirdetése
12:30 - Garaj Bernadett: "Állati percek"
12:45 - Mentett/keverék tacskók szépségversenye
13:00 - Állatbarát Alapítvány és mentvényeinek bemutatkozása
13:30-  Agility bemutató
14:00-  Kölyök Tacsi szépségverseny (fajtatiszta)
14:30-  A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület engedelmes és trükk bemutatója
15:00 - Felnőtt Tacsi Szépségverseny (fajtatiszta)
15:30 - A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület mantrailing bemutatója
16:00 - Eredményhirdetések
16:30 - Közös Csoportkép, és igény szerint Kutya-Gazdi fotózás (TündePhoto)

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: