Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Boltmegnyitó meglepetésekkel!

***UPDATE: Sajnos egy váratlan esemény okán mégsem tudunk standdal jelen lenni, de személyesen ott leszünk az eseményen!***

Szeretettel invitálunk mindenkit augusztus 3-án pénteken 16 órátóla a Suller Állateledel Korányi üzletének megnyitó ünnepségére,amelyen mi is részt veszünk!

A Nyíregyházán, a Korányi Frigyes út 16/a szám alatt találod meg ezt a szuper új boltot, és a Bol-Dog.hu standja mellett nyitási akciókkal, játékokkal is várunk!

Minden résztvevőt ajándékkal lepnek meg! A megnyitó esemény alatt egy nyereményjátékot szerveznek, melynek fődíja egy 16990 Ft értékű Carnilove kutyatáp. Szuper programokkal készülnek a szervezők, tippelős játékon a jó megfejtőket szuper meglepetéssel díjazzák!

Érdemes időben érkezni, hiszen az első 20 vásárló aki 5000 Ft felett vásárol Zsákbakutyát választhat , amiben egyedi kutyás ajándékokat rejtettünk el.

Hozd magaddal kutyádat, családtagjaidat és barátaidat is!

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/2117822708429479/

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: