Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Karácsonyi ajándékot keresel kutyádnak?

kutya karácsony

Ha igazi kutyás vagy, akkor Te is megajándékozod négylábú családtagodat minden jelentősebb ünnepen, nincs ez másként Karácsonykor sem! Az, hogy csudaszép fekhelyet veszünk/csináltatunk neki, az úgy hisszük alap... Hogy a kedvenc csemegéjét vesszük vagy készítjük el neki, az is megszokott ma már. Ha valami különlegesebbre vágysz, akkor viszont van néhány ajándék ötletünk kutyusok számára. Nem biztos, hogy ők ezt ugyanúgy értékelik persze, mint egy finom falatot, de azt ugyanúgy érzékelik, hogy "körülöttük forog a világ", mindenki mosolyog rá, fotózza, mert valami különleges van rajta. laugh És ez nem csak egy napra szól!

 

Vannak kész termékeink, amit 1 kattintással egyszerűen meg tudsz rendelni, és akár már aznap átvehetőek, vagy másnapra ott is lehetnek nálad! (Ünnepi időszakban persze minden határidő kicsit megnyúlik, kérlek ezt vegyétek fgyelembe!) Ha különleges, trendi külsőt szeretnél adni kutyusodnak, akkor rendelhetsz neki valamilyen vicces feliratos, vagy grafikás kendőt (pl. lámásat vagy egyszarvúsat is), de az ünnephez illőt is, karácsonyi motívumokkal. Emellett többféle kutyaékszer közül is választhatsz, amit egyszerűen fel-le tudsz akasztani a nyakörvére! De akár közös ékszert is választhatsz kettőtöknek!

 

 

De a kutyák számára is vannak a weboldalon teljesen egyedivé tehető termékek, ha biztosan nem szeretnéd, hogy szembejöjjön veletek! smiley Így kutya kendőkből is készíttethesz egyedit kedvencednek (többféle méretben és színben), de a nyakörvét is egyedivé teheted, vagy éppen új bilétát kaphat kutyusod. Kisebb ebeknek az ajtó elé készíttethetsz egyedi lábtörlőt/fekhelyet, a saját törölköző mindig hasznos lehet,  a fényképes flexi pórázzal pedig minden séta alatt kitűnhettek a tömegből! De akár már Karácsony előtt, Mikulásra is meglepheted négylábú családtagodat egy számára készített Mikulás zsákkal, amit minden évben (remélhetőleg nagyon sokáig!) felhasználhattok majd, jól megtömve csemegével, játékokkal! Mert a szőrös gyerekek is megérdemlik!

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: