Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

karácsony

Állatok Karácsonya 2016

Forró teával és süteménnyel fogadnak minden látogatót az  Állatok Karácsonya  ünnepségen,  december 17-én, szombaton délelőtt, a nyíregyházi Állatotthonban Közel 200 árva, traumát átélt, vagy épp ,,csak elhagyott” kutyus, és félszáz cicus vár az emberektől egy kis simogatást, foglalkozást, szeretet, amit ki-ki a maga módján ad(hat), mindenhogyan jó lesz!

Címkék: 

Tökéletes ajándékot keresel a kutyádnak Karácsonyra?

kutya karácsony

Ha valami igazán különleges, igényes és ötletes újdonsággal szeretnéd megajándékozni kis kedvencedet idén Karácsonykor, akkor nem kell tovább keresgélned! Ismerd meg egyik kiemelt partnerünket, a Goodiebox-ot!

Egyedülálló meglepetés dobozokat készítenek, figyelembe véve kutyusod méretét, korát és esetleges allergiáját! Most ünnepelték az egy éves szülinapjukat, amire elkészült szuper egyedi dizájn dobozuk is!

Ha Karácsonyra szeretnéd beszerezni, akkor ezen a héten december 1-5-ig tudod megrendelni! Bankkártyás fizetés esetén nincs házhozszállítási díj!

Címkék: 

Árva Állatok Karácsonya a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

HEROSZ Budapesti Állatotthon, Karácsony

A HEROSZ Budapesti Állatotthon december 20-án nagy szeretettel vár minden érdeklődőt az Árva Állatok Karácsonyára, ahol a látogatók egy igazán izgalmas, vidám napot tölthetnek el családjuk, állatbarátok, és az otthon védencei társaságában.

Címkék: 

Kutyaelsősegély tanfolyam indul!

Kutyaelsősegély tanfolyam indul!

Hamarosan itt a tél és az ünnepek. A karácsonyi készülődés közepette vajon gondoltál kis kedvencedre is? Tisztában vagy azzal:
·         hogyan készüljetek fel a nagy hidegre,
·         miként előzhető meg az állatkórházban töltött este
·         és hogyan tudsz segíteni kutyádon, amíg eljuttok az orvosig, ha mégis baj történt?
 
Te tudod, mit kell tenned, ha például:
·         a kutyád farka belelógna a mécsesbe és égési sérülést szenvedne?
·         a jég megvágná sétáltatáskor a mancsát és erősen vérezne?

Címkék: 

A karácsony veszélyei négylábú kedvenceinkre

Bol-Dog karácsonyt!

Karácsony táján megszaporodnak a lakásban tartott kutyákat, macskákat fenyegető veszélyek. Sokszor nem is gondolná az ember, mi mindenre kell odafigyelni ilyenkor, ha szeretnénk megkímélni kedvencünket egy kis gyomorrontástól, vagy esetleg akár nagyobb problémáktól. Az alábbiakban igyekeztünk összefoglalni, mikre kell ilyenkor odafigyelni:

Veszélyes élelmiszerek

Címkék: 

Oldalak