Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Karácsonyi ajándékot szeretnél kutyádnak vagy kutyás szerettednek?

kutyás karácsony

Ahogy minden évben, most is érdemes időben gondolkozni! :) Már most is sokan vannak, akik leadták a rendelésüket Karácsonyra, nekik már biztosan kész lesz az egyedi ajándékuk. A járványhelyzet miatt sajnos minden drágul, és az ellátottság is akadozik, így több szempontból is érdemes minél hamarabb leadni rendelésedet.

Mindig olvasd el figyelmesen a termékek adatlapján, van-e raktáron! Ha több hét a várható szállítási idő, nem biztos, hogy időben megérkezik! Ilyen lehet több ékszerünk is, vagy például az egyedi táskák.

Jelen helyzeten úgy néz ki, hogy október végéig tudjuk biztosan garantálni a hosszabb gyártási folyamatot igénylő egyedig ajándékok rendelése esetén, hogy a fa alatt ott lesz a csomag! Ha a termék vagy az alapanyag raktáron van (lesz), akkor természetesen idén is igyekszünk az utolsó pillanatig teljesíteni a rendeléseket, akár még decemberben is. Bár ekkor meg általában a szállító cégek vannak elhavazva, és az 1-2 napos szállítási idő 1-2 hét is lehet - már ha nem keveredik el a csomag!

A lényeg, hogy mindenképpen érdemes előre kigondolni, kit mivel szeretnél meglepni, hogy se téged, se őt ne érje esetleg csalódás, ha az ünnepek után ér csak oda az ajándék.

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: