Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

mudi

Terelőverseny és magyar fajta tenyészszemle Hortobágyon

Puli - terelőkutya - magyar fajta

2012. szeptember 9., vasárnap (MTI) - Hortobágyi pásztor nyerte meg a számadó juhászok országos terelőbajnokságát vasárnap - tájékoztatta Skobrák Ferenc nemzetközi terelőbíró az MTI-t a versenyek befejezését követően.

A számadó juhászok hortobágyi terelőbajnokságán 17 pásztor és kutyája terelte a juhnyájat a szigorú terelőbírók előtt. A versenyben a hortobágyi Kovács Sándor bizonyult a legjobbnak Bendegúz nevű kutyájával.

Címkék: 

Hagyományőrző pásztorkutyások találkozója Hortobágyon

Hortobágyi kutyás verseny

2012. szeptember 7., péntek (MTI) - A hortobágyi pásztorok és a magyar hagyományőrző pásztorkutyások találkozóját szombaton és vasárnap rendezi meg a Kilenclyukú híd lábánál a Duna-Tisza Magyar Pásztorkutyás Hagyományőrző és Sport Egyesület, valamint Hortobágy önkormányzata.

Címkék: