Agár fényképes lábtörlő

Agár fényképes lábtörlő

Egy agár imádó otthonának tökéletes dísze lehet ez az afaras lábtörlő, amit szépsége és vékonysága okán valószínűleg inkább dísznek, vagy cipő/papucs tartónak használnának az agár rajongók, amelyen négy gyönyörű foltos agár fut felénk megigézően. 

Mérete impozáns: 75x45cm

Anyaga: gumi/filc

 

Katalógus: 

2 400 Ft

Kép a termékről: 

agaras szőnyeg

Kulcsszavak: 

Kategória: 

Hasonló ajánlott termékeink

Póló buldog képpel

Póló kutyás

Sokan odáig vannak a tömzsi orrú, szuszogó szőrgombolyagokért. Ha te is imádod a buldogokat, akkor ez a póló neked készült!
 
Az aktuális méretekről érdeklődj e-mailben (info@bol-dog.hu).
 
Fehér póló, 100% műszál.

Póló yorkshire terrier képpel

Póló kutyás képpel

Odáig vagy a pici yorkshire terrier kutyusokért, és az édes kis pofijukért? Egy ennivaló yorkis pólóban te is zabálnivaló leszel ! wink

 

Póló tacskó képpel

Póló kutyás képpel

Aki tacskóimádó, az szeretné mindig maga mellett tudnia szeretett csöppségét. Ez a mérete miatt sokszor meg is oldható. Ám ha mégis olyan szituációba kerülnél, hogy egy tacskó sincs körülötted, akkor is magaddal tudod vinni a "Tacskós vagyok" eszmét ezzel a pólóval!

Agaras kulcstartó

Agaras kulcstartó

Az agár az egyik legősibb kutyaféle, már évezredek óta az ember társa a vadászatban. Ha szereted az agarakat (legyen az magyar agár, whipet, vagy éppen angol agár...) , akkor kulcstartódon, táskádon is figyegjen egy ilyen szuper, erős fémből készült agaras kulcstartó.

Ha szeretnéd, más függőt is tehetünk rá, pl. szivecskét, vagy tappancsot...

Mancs formájú téli kesztyű

Mancs formájú téli kesztyű

Ezzel a cuki, mancsot formázó kesztyűvel bátran meglepheted magad, vagy állatimádó ismerősödet, biztosan örülni fog neki! wink

 - Standard felnőtt méret 21cm hosszú, 15cm széles

 - Ujjvégei nyitottak

previous next
1 / 5

Kérdésed van? Írj nekünk!