Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Új kutyás termékek a Bol-Dog.hu-nál!

Bol-dog.hu - Egyedi kutyás ajándékárgyak

A kutyusok és gazdijaik igényeit figyelembe véve új termékeket tervezünk bevezetni a napokban! Figyeljétek a www.bol-dog.hu-t, valamint a Facebook, IWIW és Twitter oldalainkat, hogy minél hamarabb értesüljetek az újdonságokról!

kutya biléta

Bár egyedi és kész kutyás bögrét is lehetett már beszerezni nálunk, ezentúl varázs bögréket (színváltós, több színben!), és akár sötétben világító, fluoreszkáló mintás bögrét is rendelhettek kutyátok képével - vagy mással!

névjegykárty tartó

Az egyedi kerámia bilétát kiegészíti ezentúl a fém biléta, ami nagyon népszerű a kutyatartóknál: kör, szív és csont formában lehet majd megvásárolni. Bármit tetethettek rá, nevet, címet, fotót, grafikát, minden jól mutat rajta. Ráadásul vízálló, kopásálló, strapabíró! Mindenféle tevékenységhez tökéletes! A hátát később pedig akár gravíroztathatjátok is!

 

kutyás egéralátét

A kutya kendő, egyedi nyakörv, karabíberes klikker tartó és kutya frizbi természetesen továbbra is megmarad, hiszen sokan jelezték, hogy tetszenek ezek a termékek. A Karácsony, az ajándékozás közeledtével a kedvenceken túl a gazdikra is figyelünk, ezért a poháralátét vagy a póló mellett új termékeket hoztunk számukra is!

A fém névjegykártya tartó mindig elegáns ajándék, akár céges, akár magán használatra, állatvédő szervezeteknek, vagy éppen kutyaiskoláknak is. Ha már az iskoláknál tartunk: a trégingek során gyakran használnak övtáskát, hiszen abba minden fontos apróság elfér (főként persze az elengedhetetlen jutalomfalat, vagy labdácska). Nekik kedveskedve beszereztünk egyedi, szublimációs technikára alkalmas övtáskát, amit saját kutyánk képével, az iskola logójával is díszíthetünk, feldobva egy-egy bemutatót!

kutyás övtáska

És ha Karácsony, Mikulás és ajándékozás, akkor a plüss elmaradhatatlan cikk ilyenkor. Természetesen plüss kutyusokat szereztünk be, amelynek cuki kis pólójára kérhetünk képet és amit akár kulcscsomónkon, táskánkon is magunkkal vihetünk!

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: