Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Karácsonyi előrendelési lehetőség különleges bőr termékekre!

Exkluzív bőr nyakörvek, pórázak és kulcstartókra hirdetünk ismét előrendelési akciót! Le ne maradj, hiszen 2021-ben ez az első, és egyben utolsó lehetőség rendelni kutyusodnak vagy magadnak egy ilyen különlegességet, amelyek nem részei az állandó repertoárunknak. Csak meghirdetett alkalmakkor rendelhető, mivel a lengyelországi partner kézműves bőr manufaktúránknál minden egyedileg, megrendelésre készül, viszont 1-2 termék rendelése nem lehetséges és nem is érné meg... Ha tömegesen, egyszerre többen rendelnek, akkor viszont csökkenthetőek a költségek, így mindenki jól jár. Pláne most, hogy közelednek az ünnepek, tökéletes ajándékötletet jelent!

 

Nincs más teendőd, mint átfutni a Facebook albumot, amelyben összegyűjtöttünk néhány ilyen terméket. Ha valamelyik megtetszett, írj nekünk Messenger üzenetet vagy e-mailt, és a termék fotójával és/vagy linkjével együtt érdeklődj nálunk bátran! Megírjuk az aktuálisan választható méreteket, színeket és persze az árat (ami Euro-árfolyamtól függ, ezért nem írtuk ki, mert nem konstans).  Mi is évek óta használjuk a tacsinkon a nyakörvet, pórázt, és még nem ment tönkre, nem is látszik rajta a kor, ezért jó szívvel ajánljuk! Legyen akár mopszod, németjuhászod, pitbullod vagy éppen agarad, mindenképpen találsz neki valamilyen gyönyörűséget! A legtöbb méret és szín egyébként a francia bulldog kollekcióban van, ezért a bucisok jól járnak! wink Viszont nehezebb is a dolguk, mert nem egyszerű a döntés! (Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy többen már nem egyszer vásároltak ilyen előrendelési akciók keretében, hogy minél többféle nyakörv legyen kutyusa "ruhatárában" ! )

 

Siess, le ne maradj!

 

- Előrendelési időszak: 2021.11.12-ig.

- Utalási időszak: 2021.11.19-ig
(Mivel mindegyik egyedileg készül, csak előre utalás lehetséges ez esetben)

- Gyártási időszak: kb. 2021. 12.06-10-ig

- Szállítás: kb.2021.12.06-tól 23-ig !

 

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: